Visumavgiften betald.


Nu har jag varit på banken och betalat 1120 kronor till amerikanska ambassaden i Stockholm. Man är nämligen tvungen att ha ett orginalkvitto, så man kan inte betala över internet. Det skulle kosta 50 kronor extra bara för att de på banken fick göra jobbet, men söt och snäll som jag är så slapp jag den avgiften. Bara att vifta på ögonfransarna och se ledsen ut, haha ;)

Känns bra att det är fixat iaf!

Jag har inte fattat helt vad det är man ska ha med sig till ambassaden, för det är en väldans massa saker. Har fått en lista på vad som ska med, men till och med listan är för komplicerad för mej :P Men det blir nog bra.

Jag är iaf väldigt glad att jag valt att åka med SI, Skandinaviska Institutet. Vi får bra med info om vad som gäller, en noga anvisning om hur man ska söka visum o.s.v. Och många matchningar! Har några kompisar som just gått in i matchningsprocessen med CC, och för dem står det verkligen still. Och en annan kompis som åker med STS hade inte fått någon info om hur hon skylle fylla i DS-160 och sånt. Så, SI är brabra!

nu blir det mat, hejhej

Ska man flytta hemifrån är det lika bra att göra det ordentligt.



Hur långt är det från Nässjö till Potomac?

Mellan Nässjö och Potomac är det cirka 6532,77 kilometer (fågelsträcka). Ha en bra kväll!

Tack för det 118 100, det är alltså 653,3 mil till min nya hemstad. Till mitt nya liv. Och jag längtar som bara den! Drömmer om det typ varje natt. Det är bara lite mer än en månad kvar nu, mindre än 40 dagar. Det finns endel kvar att göra, men inte jättemycket. Ambassaden är om 20 dagar, och sen är det bara 19 dagar kvar tills jag åker. Måste fixa resväska och internationellt körkort. Och presenter till värdfamiljen. Sen är det nog inte mer?

Har inte shoppat på flera månader. Jag vet att jag ändå inte kan ta med mej allt till USA sen. Och i USA kommer jag shoppa som en galning.

Något som stör mej lite är att jag inte fått svar på mailet jag skickade till min värdfamilj för ett tag sen. Jag undrar om de har läst det. Jag skrev ju iof att de inte skulle känna sig tvugna att svara, utan att de bara skulle njuta av sin semester, men det menade jag ju inte ;) Klart jag vill ha svar liksom! Men det kommer förhoppningsvis :)

653 mil alltså, det låter bara bra.

hej,


Six weeks to go!

       
Sex veckor kvar, det är bara sex veckor kvar! I like it! Men, det har gått så sjukt fort, och det går sjukt fort!

Jag hade tänkt ha nån slags hejdå-grillfest innan jag åker, men nu åker jaa ju inte förräns den 7 september, vilket betyder att allt folk som börjar i skolor långt borta flyttar innan mej. För alla skolor drar ju igång tidigare. Ingen kommer vara hemma och säga hejdå till mej när jag drar :( haha ;)

Men jag får ha fest lite tidigare helt enkelt. Det är så många som försvinner åt olika håll och kanter så det kan va kul o träffas allihopa nån gång innan alla sticker. Men om man ska ha den tidigt, så är det typ NU ju. För tiden går fort! Gäller att hitta nån gång då folk kan också.

Men 6 eller 7 augusti kanske? Jag satsar nog på det.

Det är bara 6 veckor kvar gott folk, sen försvinner jag från Sverige i ett år, och kanske lite till. Minst 365 dagar om allt går som det ska, och det är klart att det gör! Många tror att jag ska komma hem på lov och jul och sånt, men absolut inte! Halva grejen med det här är ju att jag ska uppleva alla högtider och sånt i USA, särskilt julen! Jag längtar verkligen efter att se hur en amerikansk (och lite grekisk) jul är. Jag planerar att som tidigast komma hem i september 2011, och när jag tänker på det såhär nu så känns det sjukt. September 2011! Men, det går antagligen fort. Tiden är ju skum.

Men att jag inte kommer hem till Sverige under året betyder inte att folk inte får komma och hälsa på. Folk är jättevälkomna till USAs huvudstad om man vill träffa mej! Och det vill man, så kom ni bara ;)

6 weeks, 43 days.

321 NOLL

Designed by louisehelen.


Nu är jag hemma igen. Kan nog säga att detta är första gången jag varit vid sommarstugan utan att bada i havet. Jag tror faktiskt det är så illa. Men vi åkte mest runt på motorcykel hela tiden, och det var inte jättevarmt väder, så det blev inte av. Idag regnade det typ hela dagen med. Men men.

Jag gjorde en bloggdesign och en header till Lisa i veckan, som även hon ska åka som au pair. Kolla in den vetja! Klicka på hennes namn eller på bilden för att komma till hennes blogg. Jag blev faktiskt riktigt nöjd med den! Nästan nöjade än med min egen. Men bara nästan, för jag trivs rätt bra med min blogg ;)

     
Och om någon annan vill ha hjälp med en header eller bloggdesign, säg till :) För det mesta tycker jag det är roligt!


Åker till havet.




Nu åker jag o pappa till sommarstugan på hans biffiga motorcykel. Ska bli kul! Så jag är borta över helgen, utan internet..

Ha det bra!

Stockholm för 227 kronor.


Nu är biljetterna bokade till Stockholm, tur och retur plus två övernattningar för 227 kronor. Snacka om kap! Övernattningarna blir ju gratis eftersom vi ska bo hos en kompis moster. Vi åker på onsdagen, shoppar loss, sover, drar till ambassaden på torsdagsmorgonen, och sen har vi hela dagen att göra vad vi känner för. Sen åker vi hem på fredag morgon.

Detta är ju inte än på ett tag, det är den 18-20 augusti, men känns bra att allt är klart och bokat :)

(För er som inte vet, måste man åka till Amerikanska ambassaden i Stockholm för att få visum.)

Annars händer det inte så mycket gällande au pair just nu. Jag skickade ju ett mail till min värdfamilj för nån vecka sen, men jag har inte fått något svar ännu :(

En grej, som jag tror är lite annorlunda från de flesta andra som ska åka som au pairer, är att jag inte pratat med mina värdbarn. Inte en enda gång. De vet inte ens att de ska få en ny au pair. Men föräldrarna ville berätta det vid rätt tillfälle eller nått, och jag litar på att de vet vad de gör. Det blir säkert jättebra! Men jag hoppas på att få skypa med dom nån gång innan jag åker iaf.



För övrigt så föräter jag mej på denna chokladen. Mycket mycket god ;)

Ha en bra dag!

Facebook är BRA.


No matter what people says! Facebook är bra. Okej, det kan va dumt och ta mycket tid, det är beroendeframkallande och man får fyrkantiga ögon, men, det är PERFEKT att hitta au pair kompisar med!

Jag vet inte hur många au pair-grupper jag är med i eller hur många blivande au pairer jag blivit vän med, men jag vet att det är många. Jag har redan alldeles för många kontakter i Potomac, så när jag kommer dit behöver jag inte anstränga mej för att hitta vänner. Alla au pairer som redan är där lovar att presentera mej för alla, och jag vet inte hur många nya au pairer jag lovat att utforska Washington DC med ;)

Men det är kul! Enda nackdelen är att alla som man pratat med kanske en enda gång på facebook tar för givet att jag sedan kommer ihåg allt om just den personen, vart den ska, när den ska åka m.m. Som när någon jag tror är helt okänd skriver typ: Jag ska bo i DC, men det visste du ju redan. Jasså? Visste jag? okej okej..

Jag behöver iaf inte oroa mej för att hitta folk att umgås med när jag kommer till USA. Jag har till och med jämfört scheman med folk för att kunna tänka ut bra tider att ha playdates. haha! Och jag vet inte hur många au pair bloggar jag läser nu för tiden, men det är nog uppemot 50.

Det känns inte som om det är 47 dagar kvar, det känns som om jag redan har åkt :P
Okej, inte riktigt. Men allt kretsar kring au pair! Och jag längtar!

Idag var jag barnvakt åt mina vanliga barnvaktsbarn eller vad man säger. De som jag är barnvakt åt oftast. Vi var i lekparken ett par timmar och det var hur kul som helst! Jag kom på det idag, att om det är något jag kommer sakna i USA så är det dom! Fatta vad mycket som kommer hända i deras liv på ett år, och vad mycket de kommer utvecklas. Lära sig prata, gå, börja på dagis. Snyyyyft jag vill vara med dom! 
Lite kul att det första jag tänker på att jag kommer sakna är barn. Det är ju inte så att jag åker iväg för att ta hand om barn? Haha.

Sova är en bra idé.

hejdå

Bra jobbat Skatteverket!


Eller folkbokföringen eller vilka det nu var som skickade mitt 120-personbevis. Jag ringde igår vid 2-tiden, och har redan fått det på posten! Här har vi folk som sköter sitt jobb :) Det gillar vi.

Jag bara kom o tänka på hur man vet att det alldeles säkert är rätt personbevis. Det står ju inte nånstans på. Det står bara "extract of the population register". Ni andra au pairer, tror ni jag har fått rätt?

I vilket fall som helst, cred till de som var så snabba!

Jag är så väldigt duktig, ambassaden bokad.


Yeah, idag har jag varit duktig gällande visum och sånt. Bad mamma ta ett kort på mej med min vanliga kamera mot en vit vägg. Lätt som en plätt, varför gå till en fotograf? Man ska ju ändå bara ha fotot på datorn, behöver ju inte framkallas. Sen laddade jag upp det på ds-160, och så submittade jag det och fick min confirmation page. Brabra :)


                                                                                            visumfoto

Sen bokade jag tid på ambassaden. Det fanns tider från den 9 augusti tror jag, jag tog den 19. En torsdag. Om ni vet någon annan som ska dit då, säg till! My friend Mikaela följer förhoppningsvis med till Sthlm, vi åker i så fall upp på onsdagen och shoppar och har oss. Sen sover vi hos hennes moster, jag drar till ambassaden på torsdag morgon, och sen är vi kvar tills vi ska hem. Det blir asbra!

Jag har också ringt och beställt "120-personbevis med alla relationer". Det är ett speciellt personbevis man behöver ha med sig till ambassaden. Ringde först till medborgarkontoret, blev kopplad till självservice som inte hjälpte mej ett dugg. Då ringde jag till skattekontoret i Eksjö (för nässjö har inget telefonnummer till sitt skattekontor?) blev vidarekopplad till deras nya nummer, kom till växeln, blev vidarekopplad till folkbokföringen, och där fick jag äntligen beställa mitt personbevis. På engelska med stämplar, tänk på det alla som ska beställa!

Jag skickade idag även iväg ett mail till min värdfamilj. Jag skrev vad jag gjort i sommar, frågade hur de hade det, undrade lite mer saker, och bifogade 14 bilder. Jag vill ju inte att de glömmer bort mig.

Det känns som att det inte är en lika stor grej för en värdfamilj att få en ny au pair, som för en au pair att få en värdfamilj. De gör ju detta varje år! Även att just min värdfamilj bara haft en 1 au pair innan. Men det är nog mer speciellt för oss au pairer. Fast ändå är det självklart speciellt för dom med, att få en ny "familjemedlem" varje år. Men jag inbillar mej att de får mer rutin på det :P Men jag kanske har fel. Jaja. Min familj säger iaf att de ser fram emot att jag ska komma, och jag får väl lita på det ;D

I am happy, oh so happyyyyy :)

Byebye

Presenter presenter presenter.


Det har nästan börjar bli dags för mej att tänka på presenter till värdfamiljen. För de som inte vet så hör det till rent hyffs att ge presenter när man kommer. Gärna något med anknytning till sitt hemland, alltså Sverige. Många som jag vet har köpt svenska fotbollströjor till barnen, vilket ofta blir uppskattat. En annan bra present är typiska svenska barnböcker på engelska. Sen kan man ju köpa i stor sätt vad som helst, det finns ju inga regler.

Jag hittade iag en sida med väldigt bra och billiga leksaker, hikmet.se



Där fanns detta Sverige-memory, som även har instruktioner och fakta om Sverige på engelska. Kostar 119,90.

Fotbollsdressen innehåller både tröja, shorts och strumpor. Dock inte jättesnygg? Kostar 89,90.

Fotbollen är nog min favorit. Snygg och svensk. Kostar 59,90.

Det fanns också Sverigepussel för 49,90. Tycker det är en rolig och bra present, ett pussel som bildar en sverigekarta. Just detta pusslet var inte jättesnyggt, skulle vilja ha något fint och färgglatt tror jag.

Sen fanns det massa mer, t.ex. olika pippipussel.

Jag fick ett mail igår från Therese på SI, där hon frågade om jag bokat tid på ambassaden ännu. Hon sa att första lediga tiden just nu var 19 augusti. Så nu måste jag nog snabba på! Jag bokar nog idag :)

Det är på gång! USA är på gång!

Åtta veckor, 28 grader.


Åtta veckor till USA. ÅTTA VECKOR! Det känns inte som särskilt lång tid. Bara fyra veckor två gånger. Eller 55 dagar en gång. Eller kanske 18,33 dagar tre gånger. Haha, det är inte så långt kvar iaf, och jag längtar!

Endel måste dock göras först, och jag skjuter alltid upp allting. Har fyllt i allt på DS-160, men inte fixat nått foto. Jag tänkte att man kanske kan ta bilden själv, men nu på sommaren är ja bara ute o badar hela tiden, sminkar mej inte, fixar mej inte, och då är det inte så kul o ta foto ;) Men får väl ta tag i det. Nån gång, nån dag.

En fråga till er andra blivande au pairer, hur mycket kontakt har ni med era värdfamiljer nu innan ni åker? Jag har inte så mycket, men de är ju inte hemma nu, och dessutom vet jag inte vad vi skulle prata om. Har inget speciellt jag vill veta eller så. Det enda jag funderar över är vilken storlek jag ska köpa om jag köper svenska tröjor till barnen, men det kan jag kanske fråga deras nuvarande au pair om :P Men borde jag maila familjen nått? Känns lite skumt bara att skicka ett mail "bara för att". Jag har ju som sagt inga frågor. Och jag har redan mailat o skrivit att jag ser fram emot att komma ;) Det gör jag verkligen!

Okej, det om au pair. I helgen var jag på Hönö utanför Göteborg. Tänkte ladda upp nån bild därifrån, men jag hittar inte min kamera. Hoppas den inte är glömd. Hönö var härligt iaf, med underbart väder. För att komma dit kör man typ rakt genom Göteborg, och det gjorde jag en fredag klockan 5. Ingen bra idé kan jag säga. Bilköer i alla filer genom hela stan. Man fick stanna typ var tredje meter. Men nu har jag iaf klarat av storstadskörning! Stolt.

Här hemma är det det varmare, det är över 30 grader i skuggan, och 28 frader i vattnet! Det är underbart skönt att ha en sjö i trädgården, men 28 grader blir man knappt svalkad av ju :P Eller det blir man, lite. Och om man simmar lite djupare så är det lite svalare åtminstone. Underbara (liiite väl överdrivet varma) sommar! Men man får njuta medans den är här! 

Här skulle jag lägga en bild på en fisk som bror fångade, men det ville sig inte. Första gången jag har problem med blogg.se

Adiio



Sur, arg. Dum förmiddag.


Skulle på TBC-uppföljning idag. Man gör ju först testet, sen kommer man tillbak tre dygn senare för att se om kroppen reagerat nått. Det skulle ta 5 minuter. Det tog 3 sekunder. Men, jag fick vänta i en timma innnan de tog emot mej! Jag satt så snällt i väntrummet, men de hade glömt bort mej, så när jag sa till undrade de varför jag inte sagt något tidigare. Sen kollade hon på min arm i korridoren, 3 sekunder, och sa "Nej men det var ju inget, du kan gå".

Sån slöseri med tid! Jag hade ju bråttom idag, så jag är inte jättemunter. Ganska tråkigt att sitta i väntrum i en timma.

Men nu åker jag till havet några dagar!


USA nu? Och jag har fått bilder :)


I förrgår, den 6 juli, var mitt preliminära avresedatum. Det var mitt önskedatum, då jag tyckte det skulle vara lagom att åka. Då hade jag varit i USA nu! Som det känns nu är jag glad att ha sommaren här hemma att umgås med vänner, och att förbereda allt inför USA. Men om jag skulle åkt den 6 hade jag antagligen förberett tidigare. Nu har jag inte fixat visum ens ju. Måste göras. Jag har 60 dagar på mej, eller inte riktigt, men jag åker om 60 dagar! Längtar!

Jag hade ju bett min värdfamilj att skicka fler bilder på huset och på barnen och så, och de lovade att göra det. Men jag tror att de skickade vidare ansvaret till sin nuvarande au pair. Hon skickade 9 bilder till mej idag, så jag vet lite hur det ser ut i huset. Det var inga bilder på familjen, men det var kul att få se hur huset ser ut innuti. Jag vill se så mycket som möjligt! Det verkar vara ganska snyggt och fräsht i huset. Rummet jag ska bo i såg dock lite trist ut, för det var inga färger och inga gardiner, bara grått och vitt, och det skulle jag nog inte trivas så bra i. Men IKEA finns ju även i USA, kan ju köpa lite gardiner o nån tavla så blir det säkert perfekt! Ska ju ändå bo där ett år, så det vore ju bra om man trivs. Fast sen kan man ju inte veta precis hur det ser ut bara efter några bilder. Det är säkert jättebra!

Jag frågade nuvarande au pairen om jag kunde köpa svenska fotbollströjor till barnen, eller om hon redan gjort det, men det hade hon inte. Så nu ska ja bara hitta några bra! Vore kul med barnens namn på ryggen med. Någon som vet nått bra ställe? Och tips på presenter till föräldrarna?

I morgon bär det av till Hönö, nån ö utanför Göteborg. Hoppas på sol och bad!

Adjö,

Två månader.


Två månader kvar i Sverige. Två futtiga månader! Jag längtar :D



Det är 61 dagar, det är 9 veckor (minus en dag) och det är 2 månader. Om två månader pyser jag, om två månader flyttar jag. Till USA! Till Potomac i Maryland. Hittar inga speciella bilder från just Potomac, så det får bli en bild till från huvudstaden, som jag alltså kommer bo 20 minuter ifrån. Platsen på denna bilden, Washington Monument, är ofta med i filmer. Mycket i DC är ofta med i filmer. Tänk att snart kommer jag gå där, snart kommer jag bo där! Snart kommer jag kunna säga när jag kollar på film, där har jag varit, där har jag gått ;)

Jag längtar verkligen. Det finns inget som håller mej tillbaka, ingen anledning till att jag inte skulle vilja åka. Detta är perfekt för mej. Och det är snart. Måste fixa visumet klart..
Och så ska jag tillbaka till vårdcentralen på fredag för att checka om jag hade nån tbc. I guess not.

Sen i helgen bär det av till Hönö, utanför Göteborg. Har aldrig varit där, men det blir nog kul!

Två månader, det går fort!

Eclipse.


                 

Idag var jag och såg Eclipse. Jag älskar denna underbara saga! Från början till slut är Twilight-serien helt fantastisk och underbar! Särskilt böckerna. Men filmerna är helt okej också, mer än okej. Första filmen har jag sett massvis med gånger, jag kunde titta på den flera gånger samma dag i början. Andra filmen har jag sett två gånger, en gång på bio och en gång till. Den var bra, nästan bättre än ettan, men jag fastnade inte riktigt lika mycket vid den. Eclipse var underbar också. SÅ FIN! Jag ska inte avslöja något för folk som inte sett eller läst, men det var bara så fint <3

Man blir kär när man ser dessa filmer. Man blir glad också, och tror på äkta kärlek. Jag tror på äkta kärlek.

Ettan kommer alltid vara min favorit av filmerna, även om både tvåan och trean var bättre gjorda. Men Eclipse får lätt 4 av 5 toasters! Kanonkul! (Inte för att det säger så mycket, haha)

Kärlek,

Update.


Yasou allihopa! Måste säga att jag börjar bli grym på grekiska. Kan räkna snabbt och långt, och säga massa fiffiga saker. Okej inte massa. Men lite. Längtar längtar längtar tills jag flyttar in hos min värdfamilj. Allt känns toppen, helt perfekt med underbar känsla och bara bra grejer. Det går inte en dag utan att jag tänker på och ser fram emot äventyret i USA. Man kanske inte borde ha för stora förhoppningar, men jag kan inte hjälpa det. Jag tror det blir toppen!

I torsdags träffade jag några gamla klasskompisar från OPB07. Vi spelade minigolf, åt glass och badade. Det var jättemysigt att träffa tjejerna igen, har gått jättelång tid ju! Och längre kommer det bli. Ett år ungefär. Antagligen mer. Vi hade en jättetrevlig dag iaf. Snyggaste banan är på bild nedanför. MU.

                   

I fredags vet jag inte vad jag gjorde, men lördagen och söndagen spenderades med underbara vänner ute i solen i kanoter. Vi paddlade mellan typ 12 och 7 på lördagen, med tanken att vi skulle stanna halvvägs för att laga mat, och sedan fortsätta till vår slutdestination. MEN, när vi blev hungriga och trötta och stannade för att äta så upptäckte vi att vi glömt T-röden i bilen. Då hade vi inget o laga mat på, så det blev bara att paddla vidare ela dagen, för att sedan äta mycket gott bacon och makaroner.

Kvällen var helt galet knottfylld, men lätt värt det. Det blev mycket sol, bad och skratt iaf :)



I dag, alltså måndag, har jag handlat mat (duktig duktig), städat rummet (duktig duktig), tvättat (duktig duktig) och kollat på filmer (duktig?) Det blev först 500 days of Summer, en riktigt bra film faktiskt. Helt klart värd att se. Sen kollade jag på PS. I love you. Har sett den innan, den är bra ibland. I kväll var den rätt bra :)

Har förresten kollat klart på Dear John också, fick ett tips av en snäll människa på var jag kunde se den online. Jag hade ju sett första halvan, och den var superbra. Andra halvan sög. Men det var rätt kass kvalité på filmen med. Men det var inget bra slut alls. Tråkigt. Men bra att jag fick se klart den!

Nej nu börjar det bli sent, och jag ska på TBC-test imon. Om 8,5 timmar! Undrar vad det kostar, det har jag inte frågat. Det ska nog gå fort iaf, och sen är jag nästan klar med alla au pair-grejer. Okej, det där var helt klart en överdrift. Måste åka till ambassaden, fixa visum, betala massa avgifter, köpa resväskor, packa, tömma mitt rum! Det sista kommer bli svårt. Om 62 dagar flyger jag, då ska mitt rum vara snyggt och ganska tomt, så att det kan användas av övriga familjen när jag är borta. Mitt rum. Men jag får ju tillbaka det. Om jag kommer hem, mohahaha.

Nej men det är klart jag gör.

Yasou,

Grekerna är i Grekland, TBC-test nästa vecka,

                                                                              och, jag har en resekompis!

Nu är mina kära greker i grekland. De ska vara där i lite över en månad, så när dom kommer tillbaka är det inte alls länge kvar tills jag ska dit! Vet inte hur mycket kontakt jag kommer ha med dom nu, men egentligen, vad ska man prata om nu? Jag skickade iaf iväg ett mail och önskade dom en trevlig resa.

Har pratat lite mer med deras nuvarande au pair (chat på skype) och hon har lovat att skicka bilder både på rummet (eller snarare rummen) och övriga huset. Hoppas på att få fler bilder på barnen också :) Nuvarande au pairen är också svensk, vilket gör det lätt att prata med varandra och så. Tänkte att jag ska fråga henne vad hon tycker jag ska köpa för presenter till barnen också. Hon borde ju ha koll :) Och så att jag inte köper samma som hon gjorde.

Jag ringde vårdcentralen igår förresten, och ville beställa tid till TBC-test. Fick ett nytt nummer som jag skulle ringa idag. Så det gjorde jag, och har nu TBC-test inplanerat nästa vecka. På tisdag klockan 11, och sen igen på fredag vid samma tid för att få resultatet. Det är så korkat. Vem har tbc i Sverige? Ingen. Men de var väldigt trevliga och snälla och så i telefon, så det gick jättesmidigt! Nu är alltså allt klart med hälsoundersökningen, och jag har fyllt i visumet på Internet. Måste bara fixa bild och boka tid på ambassaden. Så, när ska jag till Stockholm?

Måste visa denna söta bilden, vi hittade en liten fågelunge i trädgården igår. Trodde den hade ramlat ur boet eller nått, men så flög den iväg typ 10 cm, och sen druttade den in i skogen. Tror nästan det var dens första flygtur, jättesöt! Syns rätt kass på bilden, men den är verkligen pytteliten.

       
Och så dagens grej kanske,

Jag blev kontaktad av en tjej på facebook idag, som också ska åka som au pair, till Washington DC, med Skandinaviska Institutet, den 7 september, från Göteborg. Perfekt eller? Vi kommer alltså ha sällskap hela vägen från gbg, till NYC, och vidare till DC! Känns bra att veta att man inte är helt ensam. En kul grej jag upptäckte sen var att denna tjejen är exakt lika gammal som mig. Vi fyller samma dag. Kanska tufft faktiskt, haha. I USA kommer vi bo 15 min ifrån varandra, nu i Sverige är det 30 min. Världen är rätt liten asså ;)

Och det är sommar.

.
RSS 2.0