Hurray!


Fick ett mail från SI, med namn, mobilnummer och email på alla som åker den 7 september. Vi är 4 tjejer som åker från Göteborg (med SI). Har inte fått flygtider än, de kommer 5-7 dagar innan avresa, men det stod att planet mest troligt går vid 10-tiden. De som åker med CC ska åka 07.45, så vi kanske inte hamnar på samma plan.

Men det känns bra det här. Riktigt bra! Nu vill jag bara få mitt visum och pass hemskickat tack! Och presenterna till värdfamiljen. Fick ett mail från barnbokhandeln nyss, där jag igår beställde pippiboken, och den är redan skickad! Så jag får den i morgon :D Pengarna är dragna från kontot nu också, så det känns bra. Har dock inte fått tillbaka pengar från CDON än, men det kommer väl. Pengarna för Sverigeboken jag beställt på Swedenbookshop är också dragna, men har ingen koll på när boken kommer. Soon I hope.

Alla inlägg har handlat om böcker de senaste dagarna :P Men det är okej ;)

14 13 12 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1 0

Kommentarer
Postat av: Anonym

Gonna be awesome ! =)

2010-08-24 @ 15:20:57
URL: http://josefinaupairinamerica.blogg.se/
Postat av: Elin

Jag bor i Lycksele (du får googla och kika på kartan) det är jätte långt från stockholm, tar ca 1,5 timme med flyg. Jag åker med STS, har ringt till dom både igår och idag men dom får inte tag i sin kontaktperson på ambassaden. Känns ju väldigt drygt att vänta in i det sista med att boka flyg till sthlm eftersom det kommer bli rätt dyrt då...dessutom så har jag ju tid på ambassaden på torsdagen och på måndagen åker jag så det känns ju väldigt stressigt med att hinna få visumet klart och skickat till mig på så kort tid! :/ Känns inte riktigt bra det här...

2010-08-24 @ 17:25:36
URL: http://eeeliiiiin.blogg.se/
Postat av: elin

Jo det känns verkligen stressigt. Hur som helst om jag skulle få en tid på typ onsdagen innan skulle det ändå kännas stressigt trots att STS säger att man klarar sig om man är där på onsdag för att då får man det på fredagen. Men det känns som att om dom på ambassaden ska "stressa" och göra mitt visum så kanske något blir fel eller så, plus att tänk om det blir någon försening med posten eller nått då får jag ju varken mitt visum eller pass tills dess att jag åker :/ Det dumma är att STS inte kan göra något förren dom får tag på sin kontaktperson på ambassaden...

2010-08-24 @ 22:01:55
URL: http://eeeliiiiin.blogg.se/
Postat av: Anonym

Ja verkligen, känns skönt att vi är lite brudar också, blir inte så tråkigt på planet lixom :) Tycker jag e jätte kul! Haha aa vi ses på GEKÅS haha! ;)

2010-08-24 @ 23:09:06
URL: http://josefinaupairinamerica.blogg.se/
Postat av: Emelie

Åhh vad skoj att du har fått de papprena, synd att ni inte kanske kommer åka samma flyg som oss...nu när vi har hållt ihop hels tiden!!

2010-08-24 @ 23:20:06
URL: http://emelieiboston.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hahaha vaa?

ULLARED (Gekås) är kul.. men slutar oftast med att man bara får med sig massa onödigt hem, haha!



Men jag måste köpa hårfö och lite sånt till USA, billigast att slå till på GEKÅS då hhaa!

2010-08-25 @ 10:08:47
URL: http://josefinaupairinamerica.blogg.se/
Postat av: malin

tror inte det, men hon ha ju fb, Louice lundström på min facebook, tror det var lundström iaf (:

2010-08-25 @ 13:16:28
URL: http://wakoo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
.
RSS 2.0