Har köpt en väska.


Det blev inte den snygga turkos-svarta väskan. För den var inte svart. Den var brun. Köpte den andra lite tråkigare istället, svart och vanlig. Kostade lika mycket (1195) men hade fyra hjul i stället för två. Smidigt på flygplatsen och så :)

Hoppas det blir bra, är lite besviken faktiskt. På bilden ser den ju verkligen svart ut, inte brun. Men men, nu har jag en stor och antagligen bra väska. 33 dagar kvar nu...

Har shoppat en del kläder idag också, för första gången på månader! Har verkligen tänkt på att inte köpa för mycket kläder nu innan USA, och jag köper bara saker jag verkligen vill ha med mej. Ganska duktigt :)

Innan funderade jag över hur kläderna skule få plats i väskan, nu funderar jag över hur mycket tom-utrymme det kommer bli. Supersize-väska ju! Den kanske är för stor? Jag får provpacka nån gång de närmsta dagarna och se. Annars får jag väl byta till en mindre. För det är kanske inte jättesmidigt att ha en megaväska med sig på semestrar och sånt när man är borta en vecka t.ex. Då vill man väl hellre ha en lite mindre? Hmm, hoppas jag inte behöver åka tillbaka till Jkpg! Åtta dagars öppet köp...


Kommentarer
Postat av: Lollo

se, jag var smart som köpte en kabinväska också för den kan man ha med på semestrar! ;)

Inte en aning, men allt är petnoga när man ska till USA, så det finns ju risk eftersom de slänger upp den på rullbandet när de ska cheka in den så brukar det finnas mått där bredvid som de kan kolla hur stora de är.

2010-08-05 @ 20:27:53
URL: http://sundaay.blogg.se/
Postat av: Martina

Jo jag har faktist bästa familjen! Och jag lastar av mig tjejen på dig ibland så det kommer gå fiiiiiiiint ;D haha



Oj, det var inte så farliga pengar för en resväska! Kanske tillomed jag kan slå till med en ny :)

2010-08-05 @ 22:05:25
URL: http://joietoujours.blogg.se/
Postat av: Lollo

kabinväska är väl inte jobbigt, man rullar den stora väskan i ena handen till inchek och kabin i den andra. Sen chekar man ju in den stora, så då behöver man bara rulla den lilla. Och jag rullar hellre än bär runt på en väska faktiskt. ;)

2010-08-05 @ 22:31:54
URL: http://sundaay.blogg.se/
Postat av: Lollo

Det tror jag absolut att det blir :))

Längtar du nåt tills du åker nu då?

2010-08-05 @ 23:01:52
URL: http://sundaay.blogg.se/
Postat av: Lollo

Okej :)

Jo samma här, är ju bara 10 dagar kvar tills jag åker :D

2010-08-06 @ 09:52:07
URL: http://sundaay.blogg.se/
Postat av: elin

Jo jag har fyra hjul. Okej men är det så att man stör sig mycket på det eller är det kanske ett fabriksfel på väskan så får du ju säkert byta? Jag ska ringa STS nu och fråga om måtten...

2010-08-06 @ 15:02:11
URL: http://eeeliiiiin.blogg.se/
Postat av: elin

pratade nyss med dom på sts och dom trodde inte alls det skulle vara något problem. Dom sa att om det är en vanlig stor resväska så är det OK bara man inte packar så det blir övervikt för då får man ju troligtvis betala. Hon sa även att det är olika beroende på vilket flygbolag man åker med hur noga dom är med att mäta och eftersom denna väska endast är 6 cm för stor så brukar dom inte bry sig så mycket, men om det skulle vara så att dom är extremt nog så kan det hända att man får betala en mindre summa (på samma sätt som man betalar övervikt), men dom tar aldrig väskan eller så om den är för stor. :)

2010-08-06 @ 15:11:42
URL: http://eeeliiiiin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
.
RSS 2.0