Skype med nummer fem.


Har precis skypat med familjen från Maryland i en timma och tio minuter. Fick träffa båda barnen på slutet också, de är verkligen jättesöta! Föräldrarna var trevliga, berättade om området, om deras liv och om barnen. De har aldrig haft en au pair förut, men de har haft nannys från USA. Det funkar typ likadant, de bor hos familjen och så, men kommer alltså inte från något annat land. Nu tyckte de att barnen är så pass stora att de kan få träffa folk från andra kulturer och så.

Familjen är judar. De äter inget griskött, dom har kosher mat, och äter ofta vegetariskt. Det tyckte jag inte om, jag älskar ju bacon! Dessutom firar de inte jul. Det kan ju vara intressant att se deras högtider och så, men allra helst skulle jag vilja komma till en kristen familj, eller åtminsonde en familj som inte har speciella matregler, och som firar jul!

Mamman jobbar hemifrån, på natten, varannan vecka. Hon är alltså alltid hemma, men de veckor hon jobbar så sover hon på dagen. De andra veckorna verkar det som om hon är hemma hela tiden. Hon sa att det var komplicerat, men hon skulle skicka ett shema till mej. Rent allmänt tycker jag att det är jättebra att mamman är hemma och umgås mycket med barnen, jag tycker det är viktigt att de umgås mycket, och när jag får egna barn vill jag absolut vara hemma mycket med dom. Men jag vill nog inte vara au pair i en sådan familj. Då skulle man nog känna sig överflödig, och man vill nog helst inte bli övervakad varje sekund. Men jag får invänta schemat och så, hon skulle skicka det senare idag.

Även denna familjen berömde min video :)

Det finns egentligen mer att skriva, men jag orkar inte skriva ut varenda liten detalj här. Dom verkade gilla mej, de sa att de skulle prata med några andra au pairer också, men jag var den första dom pratade med och dom tyckte jag verkade vara en underbar ung kvinna. Yeah, I'm so wonderful!

Nu ska jag äta mat. KÖTT. älg.

Kommentarer
Postat av: Sigrid

Oh, jag hade också en match med en judisk familj, men de år också kocher mat, vilket gjorde att jag tackade nej till dem. De sa att det var typ enkelt, men det är ju enkelt för dem för de är vana, men för oss som inte har några "regler" kring maten är det ju svårt att ha olika kärl för mjölkprodukter och kött produkter.



Antar att seattle familjen ligger bäst till fortfarande?

2010-04-28 @ 15:15:14
URL: http://sigridiusa.blogg.se/
Postat av: malin

nej men tänk inte på att dom fira jul, du har ju firat jul i hundra år nu ju, kan ju vara super skoj att fira nåt annat för ett år? (: däremot kosherna .. huhm, kan vara spännande kanske ett tag, men ah, det lät jobbigt dock .P

2010-04-28 @ 18:11:22
URL: http://wakoo.blogg.se/
Postat av: Erik Persson

Hahaha. Kött är gott. Du kan INTE åka till en vegetarisk familj eller något sånt. Då hindrar jag dig! Annars lät de bra!

2010-04-28 @ 21:53:35
URL: http://erikpersson.blogg.se/
Postat av: Erik Persson

Hahaha. Vaggerydskorven är den bästa:(!

Jasså, vem är inte imponerad så att säga :D?

2010-04-28 @ 22:42:19
URL: http://erikpersson.blogg.se/
Postat av: Erik Persson

Du må vara bäst. Men i dina tankar om korv så har du lite fel ;)

2010-04-28 @ 23:11:52
URL: http://erikpersson.blogg.se/
Postat av: Erik den bästa Persson

Du behöver inte ändra något! Är helnöjd:)!

2010-04-29 @ 08:01:02
URL: http://erikpersson.blogg.se/
Postat av: Erik Persson

Haha, vi kommer nog aldrig att ha samma åsikter om korv..

Men, Ingen är perfekt, och du är bäst!

2010-04-29 @ 11:00:06
URL: http://[email protected]
Postat av: sigrid

Men sant :D Men ska ju vara öppen för allt :D



Men om jag skulle vara du utifrån det ajg läst är det ju helt klart seattlefamiljen som är numero uno :D Det är ju en tjej som ska åka den 6 juli med SI, som ska dit också så det är nog många au pairer där :D

2010-04-29 @ 12:48:38
URL: http://sigridiusa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
.
RSS 2.0